Mon Ame Box - Коледна кутия

    Това е първата кутия от Moname Design, която е създадена  да ви подари неизпитвано до сега щастие и радост, чрез  красиви ръчно изработени творби на изкуството от естествени материали.

 

    Какво има в кутията?

    1. Има поверие, което гласи че всяка година трябва да слагаме по една нова играчка на коледната елха. В тази кутия ще откриете специална селекция от три играчки за вашата коледна елха. Всяка една от тях е уникална и различна, носеща своето послание. Първата е бяла, нежна и фино изрязана снежинка, втората е шита и направена от ръчно рециклирана хартия, а третата е пухкава и толкова мека топчица любов. Тези три уникални коледни играчки за елха, са поставени в кутия, която има и тайна мисия, да осветява вашият дом с топлина и уют. *
 
    2. Следващата творба е свързана и с цялата тема на кутията, създаването на домашен уют и усещането за Коледния сезон. Това е Арт принт картина с авторска акварелна рисунка носеща името Зима. Тя ще ви пренесе в зимния сезон и ще ви кара да усещате и очаквате първия сняг с трепет.

    3. В кутията ще откриете и Арт календарът за 2023-та година. Той е създаден за да ви пренесе в един свят на красота и изкуство. Календарът ще ви вдъхновява всеки месец със своята пъстрота, позитивна енергия, както и с дванадесетте неповторими авторски акварелни принта.
 
 
    4. Какво е Коледа без коледните поздравителни картички, които изпращаме всяка година. Несъмнено не е същото, затова съм ви подбрала селекция от три с които ще изненадате вашите близки, носейки им огромна радост и любов.
 
    5. Следващата творба е нещото, което присъства на всяка новогодишна трапеза. Това са късметите за баница, илюстрирани и замислени по специален начин само за тази Коледна кутия. Късметите пристигат в комплект със стикери, за да можете сами или заедно с вашите деца да ги подготвите.
 
    6. Числото три вече присъства веднъж в кутията, но ще го откриете отново под формата на три размера снежинки, които ще се спуснат от вашия прозорец на тънка връв. Тази гледка както през деня, така и вечерта ще ви радва през целият зимен сезон, карайки ви да усещате магията на първият сняг.
 

 
    7. Сега ще ви представя, моята най-любима творба в тази кутия, а именно коледните къщи. Когато ги разгънете и им поставите светлини, ще разберете защо така ги обикнах. Те ще ви потопят в света на приказките, усещането за топлота, магията на зимата, празника, семейството и уюта. Позволете на вашите деца да нарисуват върху тях представата си за Коледа, нека развихрят своето въображение.*

    8. Последният щрих е аромата на Коледа, който съм събрала за вас в памучна торба в която ще откриете сушени цитруси и домашни ябълки. Може да я ползвате по много начини, като ароматизатор или да използвате сушените плодове създавайки още коледни играчки за вашата елха. Когато ги създавате, не забравяйте да включите и вашите деца.
 

    За кого е тази кутия?   

    Тази кутия ще отива на всеки дом. Ще нарисува усмивка на всяко детско личице. Създадох я с мисия - да направи празникът Ви различен. Топъл, взаимен, пълен.

    Кутията е и за всички ценители на ръчно изработените и авторски творби. За любителите на творби, създадени с внимание и любов от екологични материали и които няма да навредят на природата.

    Коледната кутия е и за онези от вас, които са по дух любопитни и обичащи да експериментират, винаги търсещи иновативни начини да изразят и развият своето въображение.
    

    Какво прави Mon Ame Box,  кутия различна от другите?

    Вложих в тази кутия любов, внимание, прецизна изработка, материали от най- високо качество. Защото се надявам да я запомните.

    Тя е създадена с причина - да ви предложи неповторимо и различно усещане. Да ви пренесе в света на изкуството, красотата, уюта, празничната магия. Да засили топлината и усещането за семейството. Да направи празника различен за децата. Да им даде допира до естествените материали и развихри въображението им.

    Тази коледна кутия създадох с любов за вас, а вие я подарете на себе си или на тези, които обичате.
 
* моля имайте в предвид, че контейнерчето на играчките и коледните къщички трябва да се пазят далеч от свещи и пламък, тъй като има опасност да се запалят.

С обич Вики