Ти си ЛЮБОВ

    Ето, че готова съм да Ви покажа и споделя как се роди този ПРОЕКТ и идеята да създам малка Вселена от ЛЮБОВ и ВДЪХНОВЕНИЕ за Вас.

    Всъщност всичко тръгна от чувството на любов и благодарност с което се будя в последно време. То се появи внезапно. Помня датата. Този ден, когато подстригах косата си - 1-ви декември. Тогава се прибрах и когато погледнах в огледалото пред мен седеше друг човек. Бях напуснала собственото си тяло и гледах най-прекрасното и странно същество на планетата, в което има толкова много... Имаше причина, която ме събуди ала тя ще си остане в мен. За сега.

    Всичко, което създавам се заражда първо в мен като емоция, преживяване, осъзнаване и разгръщане. Не бих могла да Ви дам, нещо в което няма живот и не е преживяно. Тръгвам от там, от сърцето, което расте в гръдния ми кош. Сега то започва да свети в нова светлина и усещам я като слънце, което толкова силно осветява, че гори кожата ми. Тези усещания, трябваше да ги изчакам да се утаят като кафе за да разбера, че най-важни сме Ние - Вие. Най-важна е тази любов, която имаме в нас и сме длъжни пред себе си да се борим за нея, да я търсим, развиваме и пуснем на свобода за да можем след това да я дадем. Да споделим пламъка и да запалим нечие друго сърце.

    Ти си ЛЮБОВ

дойде по най-любящия начин. Чрез осъзнаване на самото значение в коренът му. Да осъзнаеш, че не си си давал достатъчно любов е животозастрашаващо противопоставяне. Сблъсках се с това оголване и разбрах, че всъщност никога не съм обичала себе си истински и съм живеела в объркване. Когато приех този факт, просто скочих в дълбокия 37 годишен кладенец. Потънах знаейки, че ТРЯБВА да го направя. Нямах никаква идея дали ще успея да се изкача отново, защото светлина над мен просто мъжделееше. Ще Ви споделя какво ми помогна. То е толкова очевидно - детето, което имате в себе си.

    Ах ти януари? Ти изпълни своята заръка НАЧАЛО, КРАЙ, ПРОМЯНА - изписани на Арт календара за 2023-та година. Това, бе като потвърждение, че нищо ненужно не излиза от душата ми, а всичко e премерено с точност за да попадне точно в душата Ви. Вселената ми показа отново, че единственото което се иска от мен е да бъда. Да бъда за Вас и да давам, колкото мога повече на Вас. Да споделям нейната любов и да Ви я предавам.

    Защото ние всички сме нейни деца.

    Вярвам, че енергията, която ни е дала живот е женска, защото съдейки по нашия земен път, само една жена би могла да обича по този начин. Само една майка би могла да прощава, да бди и да иска най-доброто за децата си.

    Съвремието в което живеем днес ни "продава" грешената концепция - Да обичаш себе си. Защо мисля така? Защото тя твърде често се използва като една лепенка и мехлем за всички проблеми и тревоги в живота ни. Продават ни надежда, такава която те самите не знаят какво означава. Всичко е пари. Всичко е материя. Всичко е трупане, агресивна енергия и празна опаковка без съдържание. Прави се нещо за един миг и в следващия вече е забравено. Фалшиви проповеди за промяна, която никой не може да ни даде, защото промяната се случва само и единствено тогава, когато сме готови да съборим сърдечните си стени и приемем ЛЮБОВТА извираща от нечие друго сърце и ръце.

    Сърцата ни са заключени, а по-голяма част от нас не разпознават истинското пред фалшивото чувство на любов. Обяснявам си го така... От няколко века, може и повече ние сме в тотална мъжка енергия. Нищо против мъжете, дори в голяма степен усещам тяхната болка, това че няма кой да им покаже колко дълбоки са сърдечните им джобове и на какви чудеса са способни, когато намерят сърце което да събуди тяхното и да им излее океан от любов.

    Същата болка усещам и в нас жените. Срещаме мъже, които не са готови и ни нараняват. Преминаваме през Ада на Данте и се оплитаме в мрежите му. Ако не се появи една ръка, която да ни се спусне като че от небето, обляна в светлина оставаме изгубени и счупени. До края. Любими мои жени на толкова любов сте способни! Толкова много! Искам да усетите думите ми и да повярвате в тях, защото тази любов сега гори в гърдите ми и иска да се пръсне на милиарди малки слънца за да попадне във Вашето.

    Връщам Ви към Ти си ЛЮБОВ. Разходих Ви добре и мисля, вече сте разбрали защо създадох тази малка Вселена за Вас с цялата си ЛЮБОВ.
 
    От Вас искам да я извадите, колкото и да боли. Върнете я в себе си. Приемете я в себе си. За да Ви помогна съм създала три елемента всеки от който е зареден с енергията на ръцете и сърцето ми. Три не е случайно число и се повтаря. Три е връзката съзнание - тяло - душа, цикъла на живота раждане - живот - смърт. Три е късметлийско число, свързва се с креативност, творчество и оптимизъм. Както казвам, случайности не съществуват.
 

    В тази малка шепа (кутия) съм скрила огромна доза емоции, светлина и любов.

    Ето и малко повече за трите елемента преплитащи се:
  • Всяка кутия ще има доза късмет и изненада за Вас. Тя ще дойде под формата на една сладка като бонбон опаковка, която ще крие чифт ръчно изработени обеци от полимерна глина. Всеки чифт е уникален и само в една бройка. По този начин искам да накарам сетивата Ви да изпитат истинска изненада, да Ви върна към Вашето дете и да Ви запаля с вдъхновение.
  • Три авторски илюстрирани мини арт принта с цитати. Цветовете също не са случайни, сетивата ми ги уловиха, светещи и ярки защото всяка една от Вас е неповторимо цветна и ярка. Цитатите дойдоха в съзнанието ми в периода на потъване в кладенеца. Намерих ги в тъмнината, а когато излязох от там видях ясно, защо е трябвало да попадна там.
  • Третия елемент е Земята, нейното успокояващо присъствие, пръстта и глината. Формата, която избрах да придобие е стойка за трите мини принта, защото Аз искам Вие да ги сложите пред очите си и да пуснете енергията им в себе си.
    В тази шепа любов ще има послание, за всяка една от Вас, което ще бъде различно, такова каквото трябва да чуете само Вие и никой друг.
    От Вас искам само едно, да си повтаряте и припомняте, че -  "Ти си ЛЮБОВ" - "Аз съм ЛЮБОВ"!

    Кутията може да поръчате - ТУК


    Обичам Ви!
    Вики