За мен

Вики, това съм аз.

Зад Moname Design седи човек, който гори за изкуството, влагайки душата и натрупаните през годините си умения във всичко, което прави. Тук няма да срещнете ограничения, тъй като въображението на човек не е място за рамки и ограничения, напротив. Надявам се да вземете част от мен и да откриете нещо за себе си което да Ви донесе радост, усмивка и една искра, която да осветява пътя Ви към Вашата мечта.

Образование и опит
 
От както имам спомен за себе си рисувам и обичам всичко свързано ИЗКУСТВО, творческия процес, търсенето на решения извън добре отъпкания път. Завършила съм гимназиално образование в специалност Графика, а след това последва магистър специалност "Индустриален дизайн", както и втора магистратура в специалност "Педагогика на обучението по ИИ - Графичен дизайн". Имам 13 години стаж в графичния дизайнбрандинг, лого дизайн, рекламни печатни материали, брошури, плакатно изкуство, уеб банери, рекламно съдържание, участие и изграждане на изложба свързана с 24 май, награди в конкурси за визуално изкуство. Основната сфера, която обхваща уменията и силните ми страни са в  лого дизайн, илюстрация, плакатно изкуство, приложно изкуство и всичко, което ме открие. 

С годините съм изградила свой стил и метод на работа, който е свързан с енергията, мечтите и потенциала на всеки отделен индивид. За мен е важно да Ви усетя и да почувствам, колко силно искате да сбъднете Вашата мечта. Моето желание е да Ви помогна, да Ви подам ръка и да направя всичко възможно за да полетите на своите криле заявявайки пред Вселената Вашата мечта. На разположение ще имате всичко на което съм способна, както и умението ми непрекъснато да се уча.

Вярвам, че когато слушаме сърцето и вътрешния си глас можем да открием онова нещо, което носим като талант в себе си. Когато му дадем лице, име и сцена за изява, то започва да осветява и да ни показва причината да сме тук и сега. Това чувство ни обгражда с благодарност и любов, защото сме се осмелили да направим тази важна крачка напред. Когато послушаме сърцето си ние му даваме любов, а тази любов започва да променя не само нашия живот, но и на онези докоснали се до нас.

В гимназиалните години открих и любовта си към писането, като продължение на творческия процес и начин да изразявам чувствата и себе си. Никой, освен много малък кръг от приятели познаваха тази моя черта. Тя бе доста добре скрита, до толкова че в един голям период от време бе скрита и за мен самата. Днес се връщам към нея, преоткривайки наново себе си и бавно с малки стъпки се осмелявам да Ви я показвам.

Моята врата е винаги отворена, за дълбоки човешки разговори, за живота, смисъла, бъдещето, пътя, Изкуството и сладостта да сме сегашни, имайки всеки един ден шанса да бъдем щастливи. Истината е че ние сме едни щастливци, дори и в трудните мигове от живота ни ние имаме шанса да променим нещо в себе си и да обърнем негатива в позитив. Да извлечем своя урок, да порастем, да осъзнаем от какво тесто сме замесени и на какво сме способни. Ако нямаме трудни мигове, ако няма болка и изпитания никога няма да разберем кои сме наистина.

Ако имате въпроси или просто Ви се говори...

Аз съм тук

За Moname Design
 
Моето мото е "Достъпно изкуство", изпълнено със смисъл и съдържание. Вярвам, че както любовта може да спаси света, така и Изкуството не спира да ни спасява от трудните мигове в живота, като ни вдъхновява непрекъснато.


Moname Design е място с мисия, чиято цел е да върне красотата в живота Ви чрез различните форми на Изкуството. Изкуството е силен, но много нежен инструмент, чрез който по най-ефирен и дипломатичен начин ще Ви повлияе, събуждайки огромният Ви емоционален и сърдечен потенциал, както въображението и мисленето извън ограниченията. Изкуството ми е създадено за да Ви вдъхновява! Да Ви подтиква към магията на мечтите, чиято сила сме изгубили заради днешното съвремие в което живеем.

Тук ще усетите различна енергия. Всеки един от вас ще открие нещо важно и ценно за него самия, защото в творчеството ми винаги има скрит замисъл, който е вплетен и вложен като енергия. Всичко, което създавам и творя извира от желанието ми да нося радост и положителна промяна в живота Ви.

Зад mon âme (душата ми в превод от френски) седи една душа - моята. Името не е избрано случайно, то говори за начина ми на работа и показва, че методите с които работя освен професионални са и тези, които думите не ги ловят. Те се усещат със сърцето и душата.

Знайте, че за мен Вие сте много специални и много от вас са били и ще бъдат мои музи.
Добре дошли! Моят дом е и ваш.