За мен

    Вики, това съм аз.

    Зад Mon Ame Design седи човек, който гори за изкуството, този човек съм аз - Вики. Всичко, което създавам и докосвам е създадено с любовта и енергията ми. Като артист, за мен е важно да създавам смисъл, използвайки всички натрупани през годините умения.

    Тук няма да срещнете ограничения, тъй като въображението на човек не е място за рамки, напротив. Надявам се да вземете част от мен и така да откриете нещо ново за себе си, което да ви донесе радост, усмивка и една искра, която да осветява пътя ви към вашата мечта.

    Образование и опит
 
    От както имам спомен за себе си рисувам и обичам всичко свързано с творческият процес. Търсенето на решения извън добре отъпкания път. Завършила съм гимназиално образование в специалност Графика, а след това последва магистър специалност "Индустриален дизайн", както и втора магистратура в специалност "Педагогика на обучението по ИИ - Графичен дизайн". Имам 13 години стаж в графичния дизайнбрандинг, лого дизайн, рекламни печатни материали, брошури, плакатно изкуство, уеб банери, рекламно съдържание, участие и изграждане на изложба свързана с 24 май, награди в конкурси за визуално изкуство. Основната сфера, която обхваща уменията и силните ми страни са в  лого/бранд дизайн, илюстрация, плакатно изкуство, приложно изкуство и всичко, което ме открие. Никога не ограничавам себе си и вианги търся предизвикателствата, а чрез тях откривам, колко много неща се крият в мен без дори да подозирам.

    С годините съм изградила свой стил и метод на работа, който е свързан с енергията, мечтите и потенциала на всеки отделен индивид. За мен е важно да ви усетя и да почувствам, колко силно искате да сбъднете вашата мечта. Моето желание е да ви помогна, да ви подам ръка и да направя всичко възможно за да полетите на своите криле заявявайки пред Вселената вашата мечта. На разположение ще имате всичко на което съм способна, както и умението ми непрекъснато да се уча.

    Вярвам, че когато слушаме сърцето и вътрешния си глас можем да открием онова нещо, което носим като талант в себе си. Когато му дадем лице, име и сцена за изява, то започва да осветява и да ни показва причината да сме тук и сега. Това чувство ни обгражда с благодарност и любов, защото сме се осмелили да направим тази важна крачка напред. Когато послушаме сърцето си ние му даваме любов, а тази любов започва да променя не само нашия живот, но и на онези докоснали се до нас.

    В гимназиалните години открих и любовта си към писането, като продължение на творческия процес и начин да изразявам чувствата и себе си. Никой, освен много малък кръг от приятели познаваха тази моя черта. Тя бе доста добре скрита, до толкова че в един голям период от време бе скрита и за мен самата. Днес се връщам към нея, преоткривайки наново себе си и бавно с малки стъпки се осмелявам да ви я показвам.

    Моята врата е винаги отворена, за дълбоки човешки разговори, за живота, смисъла, бъдещето, пътя, Изкуството и сладостта да сме сегашни, имайки всеки един ден шанса да бъдем щастливи. Истината е че ние сме едни щастливци, дори и в трудните мигове от живота ни ние имаме шанса да променим нещо в себе си и да обърнем негатива в позитив. Да извлечем своя урок, да порастем, да осъзнаем от какво тесто сме замесени и на какво сме способни. Ако нямаме трудни мигове, ако няма болка и изпитания никога няма да разберем кои сме наистина.

    Ако имате въпроси или просто ви се говори...

    Аз съм тук

    с обич
    Вики