Открийте магията на авторските принт картини и изкуството

    Ще започна тази блог статия с въпрос.

    Защо е толкова важно изкуството, че трябва да присъства в дома и живота ни?


    Първо, изкуството е израз на красота, която дава възможност на всеки човек да разгърне емоционалната си палитра, позволявайки му да интерпретира по свой начин това, което вижда. Изкуството дава възможност на хората да се докоснат до красотата в живота. Да я видят, оценят и позволят тя на свой ред да ги вдъхнови, карайки ги да усетят какво е истинско щастие.

    
    Второ,
изкуството има огромно значение за нашето умствено и емоционално здраве. Има безкрайно много изследвания, които доказват, че гледането на изкуство и участието в творчески дейности като рисуване, приложно изкуство или танц намаляват стреса. Ако обичаме себе си то любовта към изкуството е осъзната, защото подобрява настроението, помага ни да се справим с депресивни състояния, да намерим вдъхновение и мотивация.

    Трето, изкуството ни помага да намерим своите сродни души и хора които днес наричаме духовно семейство. Приятели, имащи подобни на нашите разбирания, ценности, желание за развитие и отворено съзнание. Когато съзерцаваме една картина или слушаме песен, можем да усетим емоциите, чувствата или идеята, която автора е искал да придаде. Тази тънка невидима нишка, ни свързва без думи, говорейки ни чрез емоциите.

    Изкуството винаги ще ни помага да се себеизразяваме, карайки ни да се чувстваме уникални. Когато купуваме картини или декорация за дома ние показваме и отразяваме нашата индивидуалност - уникалност. Това ни позволява да създадем дом, който отразява самите нас, подсилвайки собствената ни енергия и вибрация. Това води и до едно терапевтично въздействие, когато сме у дома. Тялото и ума релаксират, защото средата не е враждебна, точно обратното. Усещаме вътрешен мир, спокойствие, сигурност и хармония.

    Когато става дума за декориране на интериора, повечето хора се съсредоточават върху мебели и аксесоари, забравяйки за мощното въздействие на изкуството.

    Принт картините могат да променят атмосферата на всеки дом, като добавят персоналност, характер във вашия дом.

 

    Предимствата на принт картините са многобройни.

    Първо, те са достъпни като цена, лесни за подреждане и могат да бъдат променяни или размествани според сезона и настроението ви. Една от 7-те причини да създам Moname Design е да дам възможност на хората да купят изкуство на достъпна цена. Не всеки може да си позволи да отделя хиляди левове за авторски творби, но всеки заслужава да се докосва до изкуството.

    Второ, могат да се използват за да се създаде централна зрителна точка във всеки дом. Независимо дали предпочитате една голяма принт картина, група от по-малки принтове или комбинация от двете. те могат да се превърнат в тази централна зрителна точка, привличайки вниманието на гостите ви. Избирайки и подреждайки ги чрез вашето лично усещане, вие показвате своята уникална личност и персона.

    Трето, принт картините са разнообразни, от абстрактно изкуство, през цитати, с цветя до пейзажи. Изборът е огромен, позволявайки да намерите точно това, което отговаря на вашите предпочитания и стил на декорация. Принт картините на Moname design се отличават по авторския подход, личното отношение и любов към изкуството. В тях са вложени смисъл, символика, рисувани са от душа за да носят радост, спокойствие, мотивация, вдъхновение. Тяхното предназначение е да ви доближат максимално до емоцията и чувствата, които буди изкуството, а не да бъдат масово производство без душа.

    Място за препоръки от Вики.

 

    Както при всеки друг вид декорация, е важно да се има предвид цялостният дизайн на стаята, когато избирате принт картини. Винаги напомням да обърнете внимание на цветовата гама във вашия дом, не само на стените, но така и на мебели и друг вид декорация. Търсете хармония за да създавате своя стил, така ще обединявате и ще създавате впечатление на единство и стил.

    Винаги може да се обърнете към мен за да ви консултирам и предложа, най-доброто за вашия дом, стил, съобразено с вашата индивидуална енергия.

    Вярвам, че всеки дом заслужава да бъде украсен с красиви и стилни произведения на изкуството. Разгледайте прекрасните принтове на Moname Design и внесете тази красота и вдъхновение в своя дом.

    Обичам ви!
    Вики